Om mig

Just nu:
Journalist och projektledare från Stockholm som arbetar med Internetmuseum (för Internetstiftelsen), är psykologiskribent för TT och hjälper Kvinnors Nätverk med information och webb. Jag skriver också frilansartiklar.

Tidigare:
Har bland annat jobbat på Internetworld, Norrköpings Tidningar och Nacka Värmdö Posten, där jag var webbansvarig. Jag skriver sedan 2006 för NT Kultur. Några av mina artiklar har även kunnat läsas i FLM, ETC, magasinet Television och Plaza Interiör.

Utbildning och medlemskap:
Journalistikstudierna bedrevs vid JMK. 2014-2015 läste jag psykologi med fokus på neurovetenskap i ett år på Karolinska Institutet. Sedan hösten 2016 är jag medlem i föreningen för svenska medicin- och vetenskapsjournalister.

Litteratur:
Jag driver Instagramkontot Bagatellerna (fristående sajt här), där jag skriver skönlitterära mikroberättelser och poesi. Bagatellerna publiceras även på kultursajten Below Beneath och finns i appen Tempus Fugit.

Jag har även skrivit romanen ”Ensamma tillsammans” som ges ut 16/1-2017 av United Stories.

Internetprojekt:
Jag arbetar gärna med webben. 1998 startade jag och en klasskompis webbyrån Saltsea, som var aktiv i tio år. Förutom företagsuppdrag lanserade vi litteraturcommunityt Salka och nöjestidningen Avtryck.

Störst uppmärksamhet fick dock hemsidan jag grundade som 14-åring. Gopeking.net har ett par tusen dagliga besökare och jag har genom den agerat alltifrån krönikör till radiopratare och tv-kommentator.

Ett av mina senare webbprojekt är affischshopen Postr.se. Jag har även gjort Kvinnors Nätverks sajt.

Kontakt:
>> Mejla mig här.

>> Följ mig på Twitter.

>> Linkedin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s